Support

Villa EUGENIA

LOVRAN

Villa EUGENIA

Udaljenost od plaže: 100m

Udaljenost od centra: 200m

Villa Eugenia se nalazi u mjestu Lovran na Opatijskoj rivijeri, u blizini centra mjesta. Udaljena je 100 m od plaže i poznate šetnice "Lungomare".

Villa je izgrađena 1910 g. u secesijskom stilu, za predstavnika Austro-Ugarske aristokracije. 2003 g. villa Eugenia u potpunosti je preuređena, prema najvišim standardima modernog aktivnog odmora.

U Villi se nalaze prostrane sobe koje su opremljene vrhunskim namještajem, klima uređajima, internetom, mini barom, sefom i SAT TV. Svaka soba ima kupaonicu opremljenu sa sušilom za kosu, besplatnim toaletnim potrepštinama.

Recepcija Ville otvorena je 24 sata. Gostima su na raspolaganju sobe za nepušače, dizalo, bar kao i wellness oaza sa saunom,turskom/parnom kupelji i vanjskom hidromasažnom kadom.

Dvokrevetna soba Superior sa bračnim krevetom

Pošalji upit

Broj kreveta: 2

Površina: 32

Opis smještajne jedinice

Klimatizirana soba sa velikim king size krevetom.

U sobi se nalaze: sef, klima-uređaj, radni stol, prostor za sjedenje, grijanje, ormar, tuš, sušilo za kosu, ogrtač, besplatne toaletne potrepštine, WC, kupaonica, papuče, TV, telefon, radio, mini bar, usluga buđenja, pogled na more, pogled na vrt

Raspoloživost termina

Premium dvokrevetna soba s bračnim krevetom

Pošalji upit

Broj kreveta: 2

Površina: 38

Opis smještajne jedinice

Klimatizirana soba sa velikim king size krevetom i balkonom.

U sobi se nalaze: sef, klima-uređaj, radni stol, prostor za sjedenje, grijanje, kauč, ormar, tuš, kada, sušilo za kosu, ogrtač, besplatne toaletne potrepštine, WC, kupaonica, papuče, TV, telefon, radio, mini bar, usluga buđenja, balkon, pogled na more, pogled na vrt

Raspoloživost termina

Luksuzna dvokrevetna soba s bračnim krevetom

Pošalji upit

Broj kreveta: 1

Površina: 0

Opis smještajne jedinice

Klimatizirana soba sa velikim balkonom i king size krevetom.

U sobi se nalaze: sef, klima-uređaj, radni stol, prostor za sjedenje, grijanje, kauč, ormar, tuš, kada, sušilo za kosu, ogrtač, besplatne toaletne potrepštine, WC, papuče, TV, telefon, radio, mini bar, usluga buđenja, balkon.

Raspoloživost termina