Support

Izleti

Cijelodnevni izleti

KRK TOUR - cjelodnevni izlet na najveći jadranski otok

Posjet počinje u Puntu, gdje se brodom kreće na otočić Košljun. Tamo se nalazi franjevački samostan sa knjižnicom i etnološkim muzejem. Potom krećemo u posjet gradu Krku. Izlet završava u gradiću Vrbniku gdje ćemo degustirati poznato vino. Vrbnik je smješten na visokom grebenu iznad mora, a poznat je po izuzetnom vinu - vrbničkoj žlahtini.

Cijena uključuje: vodiča, put, ulaznice te degustaciju vina

 

 

ISTRA TOUR - cjelodnevni izlet na najveći hrvatski poluotok

Pogledajte "crvenu", "sivu" i "bijelu" Istru. Upoznat ćete srednjovjekovne gradiće smještene na pitoresknim brežuljcima. Gradovi i gradići imaju predivne rimske građevine, gotičke i barokne vile, crkve, trgove... Posjećujemo Poreč, Rovinj i Pulu, te je uključen tradicionalni istarski ručak

Cijena uključuje: vodiča, autobus i ručak.

 

 

 

 

 

 

 

PLITVICE - cjelodnevni izlet u Nacionalni park

Ovaj je nacionalni park uključen u UNESCO-v popis svjetske prirodne baštine. Priroda je stvorila 16 spektakularnih jezera, povezanih predivnim slapovima i kaskadama. Obilazak s vodičem traje oko dva i pol sata, a uključuje pješačenje i vožnju brodom.

Cijena uključuje: autobus, vodiča i ulaznice.

 

 

 

 

 

 

 

BRIJUNSKO OTOČJE - cjelodnevni izlet u Nacionalni park

Brijunski se arhipelag sastoji od 14 otoka i otočića koji su poznati po svom arheološkom naslijeđu. Četverosatna vožnja turističkim vlakom će vas provesti kroz safari park. Naš vodič će vam ujedno pokazati i ostatke bizantske utvrde iz 2. stoljeća prije Krista, kao i rimski ljetnikovac i vilu iz 1. stoljeća nakon Krista.

Cijena uključuje: autobus, vodiča i ulaznice.

 

 

 

  

VENECIJA - cjelodnevni izlet

Tijekom putovanja u jedan od najljepših svjetskih gradova, naš će vam vodič ispričati dio bogate venecijanske povijesti, te vam dati osnovne informacije o gradu. Po dolasku ćemo obići trg Sv. Marka i most Academia.

Cijena uključuje: autobus, brod i vodiča.

 

 

 

 

 

Poludnevni izleti

PULA - poludnevni izlet

Pula je stari rimski grad, bogat arhitektonskim spomenicima, među kojima je najznačajniji izuzetno dobro očuvan amfiteatar iz prvog stoljeća poslije Krista. Izlet uključuje posjet amfiteatru, slavoluku Sergijevaca, rimskom forumu, Augustovom hramu. Panoramska vožnja nudi sliku rimske luke od carskog doba, preko pada rimskog carstva, do današnjih dana.

Cijena uključuje: autobus, vodiča i ulaznice.

 

 

 

 

 

 

 

POSTOJNSKA JAMA - poludnevni izlet

Ovo je izlet za sve koji vole prirodu. Podzemna jama je dugačka 20 km i ima stalnu temperaturu od 9 stupnjeva Celzijevih. Električni vlak vas vodi veći dio puta, nakon čega pješke prolazite najljepše dijelove jame, u dužini od 2 kilometra.

Cijena uključuje: autobus, vodiča i ulaznicu.

 

 

 

 

 

OPATIJSKA RIVIJERA - 3 sata brodom

Ovim izletom upoznat ćete jednu od najljepših rivijera na Jadranu. Mnogo sunčanih plaža, izdvojenih otočića, kristalno čisto more i mnogo atraktivnih turističkih naselja.

Cijena uključuje: brod, čašicu aperitiva lokalne rakije.

 

 

 

 

 

Ribolov

BIG GAME FISHING & CLASSIC FISHING

Na hrvatskoj obali, posebice sjevernojadranskoj, postoji mnogo mjesta za ribolov. Možete odabrati cjelodnevni ili poludnevni izlet "BIG GAME FISHING & CLASSIC FISHING".

    • Jutarnji ribolov (pozicije na Opatijskoj rivijeri): 07.00-12.00 h
    • Večernji ribolov (pozicije na Opatijskoj rivijeri): 19.00-22.00 h
    • Dnevni ribolov(pozicije na Opatijskoj rivijeri i otocima):09.00-19.00 h
    • Noćni ribolov (pozicije na Opatijskoj rivijeri i otocima): 21.00-06.00 h
 

Cijena uključuje: gliser, gorivo, voditelja ribolova, ribolovne dozvole, ribolovnu opremu, mamce, završno čišćenje.

Ulovljena riba teža od 5 kg nije uključena u cijenu.

 

 
 
 
 

FISH PICNIC - island KRK and CRES

Ne propustite provesti dan kupajući se na prekrasnim plažama otoka Cresa i Krka. Ovaj izlet brodom će vam biti nezaboravan doživljaj.

Cijena uključuje: ručak na brodu ili u restoranu, piće za vrijeme ručka, sezonsko voće u poslijepodnevnim satima, muzika na brodu.